Ole se muutos, jonka haluat maailmassasi nähdä. Teet yli 90 prosenttia asioista täysin tiedostamatta. Osaat ajaa polkupyörällä ja moni osaa ajaa autoa. Vaikka et olisi pitkään aikaan luistellut tai hiihtänyt, nekin taidot tulevat takaraivosta, vaikket olisi mikään tyylitaituri.

Onkin tärkeää pysäyttää autopilotti, sillä vain siten onnistut kehittymään ja muuttamaan aidosti toimintaasi.
 
Haluatko pitää Nollan Asian Päivän? Entä jos viettäisit En Tee Mitään – päivän?
                                     
Yrität olla viisas, tehokas, aikaansaava ja älykäs. Välillä kuitenkin olet väsynyt. Se on täysin inhimillistä. Silloin oikea avain omaan hyvinvointiisi on höllätä odotuksia ja levätä, sillä et ole robotti. Kenenkään ei tarvitse olla kone, joka jaksaa aina.

Kuormittuneena, väsyneenä ja stressaantuneena sinun on hyvä ottaa kotitöissäkin tavoitteeksi tehdä 1 asia päivässä. Jos tänään käyt kaupassa, on huomenna aika imuroida. Jos tänään vaihdat petivaatteet, voit huomenna pestä vessan.

Joko sitä tai tätä

Siis joko sitä tai tätä. Ei sitä, tätä, tota, tuota ja vielä niitäkin.

Kuormittuneena pakenet kuitenkin usein väsymystäsi ylisuorittamiseen. Tuntuuko tutulta? Silloin Nollan Asian Päivä on juuri oikea ratkaisu. Väsyneenä sinun on viisasta pysähtyä. Palautua. Päästää irti suorittamisesta.

Olla ihminen. Ei tehosekoitin, monitoimikone, vispilä tai robotti. Ei jättirobotti, toisten kanssa käsi kädessä kulkeva robotti, pää alaspäin putoava robotti, joka tippuu kohta kokonaan pois kuvasta tai on jo tipahtanut.
 
Tervetuloa mukaan pysäyttämään autopilotti. HyvinvointiLeiri käynnistyi 10.1.2022. Jos et pääse mukaan livetapaamisiin, saat itsellesi Hyvinvointi-tallenteet.

 

Essi Juvakka 
viestintävalmentaja, psykologi PsM, psykoterapeutti ET, perheterapeutti
Puhelin

040 756 7374

Sähköposti
[email protected]
Seuraa

 

Ota yhteyttä
Fill out my online form.
Share This