Asenne ratkaisee. Arvostus ratkaisee. Arvostelu katkaisee. Tyrkytys tyrehdyttää.

Coaching ja työnohjaus

Oletko johtaja, esihenkilö, asiantuntija, ammattilainen?

Haluatko kehittyä ihmisenä, valmentavana johtajana ja taitavana vuorovaikuttajana?

Haluatko ymmärtää paremmin ihmisiä ja heidän tapojaan toimia?

Kiitos Upea Essi. Haluan niin kiittää sua tästä huikeasta matkasta mun coaching-taipaleella, josta en haluaisi edes luopua. Miksi sen pitää jo loppua?

Olen tajunnut avullasi, mikä esihenkilötyössä on tärkeintä. Miten osaan luovia haastavissa tilanteissa, sukeltaakin välillä kunnolla. Olla surkea. Miten kuuntelen ja arvostan heitäkin, jotka ovat mun kanssa erilaisia. Uskallan olla myös väärässä. Inhimillinen ihminen. Ihminen ihmiselle. Niitähän sä olet mulle toistellut. Aina olen uskaltanut kantaa sun pöydälle minkä tahansa asian ruodittavaksi.

Ilman näitä coaching-tapaamisia en olisi koskaan päässyt tähän asemaan. En olisi tätä pestiä uskaltanut edes hakea. Olen saanut ”pienet, pienen pienet psykologin silmät” johtajana itsekin.

Voi kun kaikki saisivat mahdollisuuden tällaiseen. Että jokaisen pomo tajuaisi coachingin hyödyt. Ja että kaikki uskaltaisivat lähteä penkomaan itseään ja katsomaan peiliin. Peilikuvani on nyt niin paljon kirkkaampi ja kauniimpi kuin ennen aloitusta, vaikka ryppyjä on matkan varrella kertynyt.

Minulla on [Essin kanssa] yli 10 vuoden kokemus erittäin hyvästä ja tuloksellisesta coaching / työnohjaus-yhteistyöstä, johon palaan aina tarvittaessa. Erittäin vahva osaaminen ja kokemus, kyky olla 100 %:sti läsnä ja paneutua asiakkaan tilanteeseen. Poikkeuksellinen taito poimia kertomastani juuri oleelliset asiat ja esittää niihin liittyviä, asian käsittelyä eteenpäin vieviä kysymyksiä ja antaa konkreettisia hyviä tehtäviä. Työote on aina aktiivinen, kannustava ja tuloksellinen. Jokaisen kerran jälkeen jää voimaantunut tunne. Olemme käsitelleet asioiden ydintä, ja olen saanut oikeat eväät asioiden omaan jatkotyöstämiseen ja eteenpäin viemiseen tai ratkaisemiseksi.

Essi Juvakka 
viestintävalmentaja, psykologi PsM, psykoterapeutti ET, perheterapeutti
Puhelin

040 756 7374

Sähköposti
[email protected]
Seuraa

 

Ota yhteyttä
Fill out my online form.
Share This