Hankalia ihmisiä ei ole olemassakaan.

Asenne ratkaisee. Arvostus ratkaisee. Arvostelu katkaisee.

Kun innostuu, niin onnistuu. Kun onnistuu, niin innostuu.

Viime kädessä johdan aina itsestäni käsin ihmisiä.

Tulla kuulluksi ja nähdyksi omana itsenään.

Valmennuksesta hyötyy koko työyhteisö

 Valmennukset kehittävät työntekijöitä, lisäävät työssä viihtymistä ja parantavat yhteistyön tuloksia. Työnantajan kustantamat valmennukset ovat hyvä keino sitouttaa työntekijät yritykseen. Eivätkä valmennuksen hyödyt jää ainoastaan kurssin osallistujien keskuuteen vaan niistä hyötyvät koko työyhteistö. Tutustu valmennuksiin ja pyydä tarjous.

Esimiesvalmennus

Millainen on taitava esimies? Miten kehityn ihmisten johtamisesssa? Esimiesvalmennuksessa opit uusia tapoja vaikuttaa ihmisiin ympärilläsi. Koulutus sisältää kiinnostavia käytännön harjoituksia.

Lue lisää

Työhyvinvointi- ja työhteisötaidot

Vapaa ja hyvä ilmapiiri ovat työyhteisön tärkeimpiä ominaisuuksia. Työhyvinvointia ja yhteistyötaitoja voi aina parantaa.

Lue lisää

Viestintä-, vuorovaikutus- jaesiintymistaito

Jokainen käyttää viestinnän ja vaikuttamisen taitojaan jatkuvasti – myyjistä ohjelmoijiin ja suunnittelijoista johtajiin. Miten saan ihmiset innostumaan ideastani? 

Lue lisää

Tehokas ajankäyttö ja oma jaksaminen

Opit saamaan itsestäsi enemmän irti tehokkailla ja käytännöllisillä työskentelytavoilla. Järkevä tehtävien hallinta ja työn organisointi vapauttaa aikaa luovalle ajattelulle.

Lue lisää

Myynti-, asiakaspalvelu ja neuvottelutaito

Vastapuolen asemaan asettuminen ja selkeä ilmaisutaito ovat hyvän myyjän, asiakaspalvelijan ja neuvottelijan ominaisuuksia. Valmennuksessa pureudutaan siihen, miten viestiä eri näkökulmista esille ymmärrettävästi ja kiinnostavasti.

Lue lisää

Asiantuntija- ja kouluttajavalmennus

Miten yksinkertaistaa suuria kokonaisuuksia ja tuoda asiat esille kiinnostavalla ja ymmärrettävällä tavalla? Tähän kysymykseen on monta vastausta, joita käymme läpi asiantuntija- ja kouluttajavalmennuksessa.

Lue lisää