Coaching

Coaching on juuri sinua varten. Se on syvällistä ja elämää muuttavaa valmennusta yksilötasolle, myös työelämän ulkopuolelle. Se on luottamuksellinen, vuorovaikutteinen, ajatuksia herättävä ja luova yhteistyösuhde, jossa valmentaja auttaa coachattavaa löytämään voimavarojansa ja maksimoimaan henkilökohtaisen ja ammatillisen potentiaalinsa. Valmentaja kulkee coachattavan rinnalla, haastaa juurtuneita toimintatapoja ja ehdottaa vaihtoehtoisia näkökulmia totuttuun.

Coaching avaa uusia ulottuvuuksia keskustella asioista rakentavasti, auttaa löytämään uusia näkökulmia omaan työhön ja toisten ihmisten ajattelua eteenpäin sekä johtamaan itseään paremmin. Coachingilla saavutetaan syvällisiä ja pitkäkestoisia vaikutuksia, ja se sopii kaikille ammattilaisille, jotka haluavat kehittää tavoitteellisesti itseään ja vuorovaikutustaitojaan.

Coaching on yksittäisen esimiehen tai asiantuntijan henkilökohtaisiin tarpeisiin räätälöity vahvan tuloksellinen valmennus, jossa yksilön kehittymistä ammattilaisena ja ihmisenä tuetaan oman toiminnan pohdinnan ja oivallusten kautta. Hyödyt näkyvät arkisissa ja jokapäiväisissä asioissa, niin töissä kuin vapaalla. Coachattava oppii olemaan läsnä, kuuntelemaan ja keskittymään sekä kuljettamaan keskusteluja tuloksellisesti ja ratkaisukeskeisellä tavalla eteenpäin.

 

Minä ohjaan työtäni. Työ ei ohjaa minua.

Kiitos Upea Essi. Haluan niin kiittää sua tästä huikeasta matkasta mun coaching-taipaleella, josta en haluaisi edes luopua. Miksi sen pitää jo loppua?

Olen tajunnut avullasi, mikä esihenkilötyössä on tärkeintä. Miten osaan luovia haastavissa tilanteissa, sukeltaakin välillä kunnolla. Olla surkea. Miten kuuntelen ja arvostan heitäkin, jotka ovat mun kanssa erilaisia. Uskallan olla myös väärässä. Inhimillinen ihminen. Ihminen ihmiselle. Niitähän sä olet mulle toistellut. Aina olen uskaltanut kantaa sun pöydälle minkä tahansa asian ruodittavaksi.

Ilman näitä coaching-tapaamisia en olisi koskaan päässyt tähän asemaan. En olisi tätä pestiä uskaltanut edes hakea. Olen saanut ”pienet, pienen pienet psykologin silmät” johtajana itsekin.

Voi kun kaikki saisivat mahdollisuuden tällaiseen. Että jokaisen pomo tajuaisi coachingin hyödyt. Ja että kaikki uskaltaisivat lähteä penkomaan itseään ja katsomaan peiliin. Peilikuvani on nyt niin paljon kirkkaampi ja kauniimpi kuin ennen aloitusta, vaikka ryppyjä on matkan varrella kertynyt.

Essi Juvakka 
viestintävalmentaja, psykologi PsM, psykoterapeutti ET, perheterapeutti
Puhelin

040 756 7374

Sähköposti
[email protected]
Seuraa

 

Ota yhteyttä
Fill out my online form.
Share This