Coaching

Coaching on juuri sinua varten. Se on syvällistä ja elämää muuttavaa valmennusta yksilötasolle, myös työelämän ulkopuolelle. Se on luottamuksellinen, vuorovaikutteinen, ajatuksia herättävä ja luova yhteistyösuhde, jossa valmentaja auttaa coachattavaa löytämään voimavarojansa ja maksimoimaan henkilökohtaisen ja ammatillisen potentiaalinsa. Valmentaja kulkee coachattavan rinnalla, haastaa juurtuneita toimintatapoja ja ehdottaa vaihtoehtoisia näkökulmia totuttuun.

Coaching avaa uusia ulottuvuuksia keskustella asioista rakentavasti, auttaa löytämään uusia näkökulmia omaan työhön ja toisten ihmisten ajattelua eteenpäin sekä johtamaan itseään paremmin. Coachingilla saavutetaan syvällisiä ja pitkäkestoisia vaikutuksia, ja se sopii kaikille ammattilaisille, jotka haluavat kehittää tavoitteellisesti itseään ja vuorovaikutustaitojaan.

Coaching on yksittäisen esimiehen tai asiantuntijan henkilökohtaisiin tarpeisiin räätälöity vahvan tuloksellinen valmennus, jossa yksilön kehittymistä ammattilaisena ja ihmisenä tuetaan oman toiminnan pohdinnan ja oivallusten kautta. Hyödyt näkyvät arkisissa ja jokapäiväisissä asioissa, niin töissä kuin vapaalla. Coachattava oppii olemaan läsnä, kuuntelemaan ja keskittymään sekä kuljettamaan keskusteluja tuloksellisesti ja ratkaisukeskeisellä tavalla eteenpäin.

 

Minä ohjaan työtäni. Työ ei ohjaa minua.

w

Coaching/työnohjausasiakas

Minulla on yli 10 vuoden kokemus Essin kanssa erittäin hyvästä ja tuloksellisesta coaching / työnohjaus-yhteistyöstä, johon palaan aina tarvittaessa. Erittäin vahva osaaminen ja kokemus, kyky olla 100 %:sti läsnä ja paneutua asiakkaan tilanteeseen. Poikkeuksellinen taito poimia kertomastani juuri oleelliset asiat ja esittää niihin liittyviä, asian käsittelyä eteenpäin vieviä kysymyksiä ja antaa konkreettisia hyviä tehtäviä. Työote on aina aktiivinen, kannustava ja tuloksellinen. Jokaisen kerran jälkeen jää voimaantunut tunne. Olemme käsitelleet asioiden ydintä, ja olen saanut oikeat eväät asioiden omaan jatkotyöstämiseen ja eteenpäin viemiseen tai ratkaisemiseksi.

Essi Juvakka 
viestintävalmentaja, psykologi PsM, psykoterapeutti ET, perheterapeutti
Puhelin

040 756 7374

Sähköposti
[email protected]
Seuraa

 

Ota yhteyttä
Fill out my online form.
Share This