Hankalia ihmisiä ei ole olemassakaan.

Asenne ratkaisee. Arvostus ratkaisee. Arvostelu katkaisee.

Kun innostuu, niin onnistuu. Kun onnistuu, niin innostuu.

Viime kädessä johdan aina itsestäni käsin ihmisiä.

Tulla kuulluksi ja nähdyksi omana itsenään.

Viestintä, vuorovaikutus ja esiintymistaidot


Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä!

Pikavalikko

Essive Oy on joustava yhteistyökumppani, joka reagoi nopeasti asiakkaalta tulleiseen pyyntöihin, kohtaa hankalatkin tilanteet ammattimaisesti ja räätälöi valmennusten sisällön asiakkaan toiveiden mukaan. Suosittelen lämpimästi valitsemaan Essive Oy:n.

Sari Lassila, Koulutuspäällikkö

Vakuutusväen Liitto VvL ry

Viestintävalmentaja, psykologi, psykoterapeutti ET ja perheterapeutti Essi Juvakka on toiminut Helsingin seudun kesäyliopiston kouluttajana lähes kymmenen vuoden ajan. Koulutusaiheet ovat vaihdelleet viestinnän ja vuorovaikutuksen teemoista henkilöstö- ja esimiestyöhön. Asiakaspalaute hänen koulutuspäivistään on ollut aina kiitettävää. Erityistä kiitosta Essi on saanut selkeydestä, asiantuntemuksesta ja hyvin rakennetuista koulutuspäivistä. Työskentely Essin kanssa on ollut erittäin sujuvaa, täsmällistä, luotettavaa ja mukavaa. Kouluttajana hän on helpostilähestyttävä ja asialleen paneutunut. Helsingin seudun kesäyliopisto on ollut erittäin tyytyväinen yhteistyöhön hänen kanssaan yhteistyön jatkuessa edelleen. Voimme siis lämpimästi suositella yhteistyötä Essi Juvakan kanssa.

Essi Rongas, koulutussuunnittelija

Helsingin seudun kesäyliopisto

Yhteistyömme Essive Oy:n kanssa on aina sujunut hyvin. Tarpeemme on ymmärretty, ja valmentaja on osannut muokata koulutuksesta juuri kohderyhmälle sopivan. Valmentajalla on taito saada opiskelijat kiinnostumaan vaikeaksi tai jopa epämiellyttäväksi kokemastaan aiheesta ja sitä kautta uskaltautumaan epämukavuusalueilleen.

Teemu Rauhala, Koulutuspäällikkö Viestintätieteiden tiedekunta

Tampereen yliopisto

Psykologien osaaminen on laaja-alaista ja syvällistä, ja sillä on paljon käyttökohteita yhteiskunnassa niin sote- ja sivistyssektorilla kuin muuallakin palveluissa ja yritysmaailmassa. Tunnistimme jäsenten tarpeen saada tukea oman osaamisen sanoittamiselle ja myymiselle – niin palkansaajana työyhteisössä kuin yrittäjänäkin. Essi tavoitti hyvin tämän koulutus- ja valmennustarpeemme, ja lähdimme ideoimaan valtakunnallista koulutuskiertuetta yhdessä. Essillä oli jo aiempaa kokemusta vastaavasta sekä koulutuksen sisällön että puitteiden osalta. Tästä oli paljon hyötyä. Kiertueen puolivälissä tarkistimme vielä yhdessä suuntaa saadun palautteen perusteella. Essin koulutus- ja valmennustilaisuudet vastasivat odotuksiamme ja täyttivät jäsentemme tarpeen. Tilaisuudet olivat suosittuja ja saivat kiitosta.

Suomen Psykologiliitto ry.

Käytännönläheinen teollisuusalan organisaatiomme ja Essive Oy:n konsultin valmennustapa kohtasivat hyvin toisensa mukaansatempaavassa ja osallistavassa kaikille esimiehillemme suunnatussa valmennuskokonaisuudessa. Oppien avulla pystyi ymmärtämään johtamisen psykologiaa ja käsittelemään monia esimiestyön haasteellisia vuorovaikutustilanteita. Myös esimiehen oma jaksaminen huomioitiin erilaisten harjoitteiden ja muistilistojen avulla. Jokainen osallistuja keskittyi poikkeuksellisen hyvin jokaiseen valmennuspäivään.

Minna Lähteenmäki, Henkilöstöpäällikkö

Peikko Finland Oy / Peikko Group

Valmentaja

Essi Juvakka viestintävalmentaja, psykologi PsM, psykoterapeutti ET, perheterapeutti

Tehnyt esimies-, johtoryhmä- ja työhyvinvointivalmennuksia sekä vuorovaikutus-, viestintä-, asiakaspalvelu-, myynti- ja esiintymistaitovalmennuksia yrityksille, yhteisöille, ammattiliitoille, ministeriöille ja oppilaitoksille 25 vuoden ajan. Antanut myös yksityisvalmennusta ja tehnyt työnohjausta ja coachingia sekä työyhteisöristiriitojen selvittämistä, johtoryhmien ja hallitustyöskentelyn kehittämistä ja uraohjausta. Vetänyt webinaareja, kehittämis- ja virkistyspäiviä ja kick off:eja. Työskentelyssä yhdistyvät viestinnälliset ja psykologiset menetelmät.

Lue lisää