Hankalia ihmisiä ei ole olemassakaan.

Asenne ratkaisee. Arvostus ratkaisee. Arvostelu katkaisee.

Kun innostuu, niin onnistuu. Kun onnistuu, niin innostuu.

Viime kädessä johdan aina itsestäni käsin ihmisiä.

Tulla kuulluksi ja nähdyksi omana itsenään.

Työhteisön kehittäminen

Työhyvinvointitutkimuksen jälkeen esimiehelle ja hänen työntekijöilleen tarjotaan tukitoimia niissä tapauksissa, kun arvosanat ovat heikkoja (esim. asteikolla 1-5 keskiarvo on 3.4 tai alle sen). 

Työskentely voi käynnistyä myös yleisestä tarpeesta kehittää työyhteisöä ja esimiestyötä tai suoraan jatkohoitotoimista, jos tutkimuksen purku on jo tehty.

Muiden esimiesten ja tiimien osalta luotetaan siihen, että he purkavat tutkimustulokset itsenäisesti ja tarttuvat tarvittaviin kehitettäviin asioihin, ellei päätetä toisin ja tarjota seuraavia tukitoimia kaikille tiimeille ainakin jossain laajuudessa.

Modulit voidaan ostaa erikseen tai yhdessä. Parhaisiin tuloksiin päästään kuitenkin toteuttamalla kaikki modulit jossain laajuudessa. 


Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä!

Käytännönläheinen teollisuusalan organisaatiomme ja Essive Oy:n konsultin valmennustapa kohtasivat hyvin toisensa mukaansatempaavassa ja osallistavassa kaikille esimiehillemme suunnatussa valmennuskokonaisuudessa. Oppien avulla pystyi ymmärtämään johtamisen psykologiaa ja käsittelemään monia esimiestyön haasteellisia vuorovaikutustilanteita. Myös esimiehen oma jaksaminen huomioitiin erilaisten harjoitteiden ja muistilistojen avulla. Jokainen osallistuja keskittyi poikkeuksellisen hyvin jokaiseen valmennuspäivään.

Minna Lähteenmäki, Henkilöstöpäällikkö

Peikko Finland Oy / Peikko Group

Toteutimme osastollamme kokonaisuudessaan puolitoista vuotta kestäneen työyhteisövalmennuksen. Siihen liittyvä esimiescoaching tuki työyhteisövalmennuksen onnistumista, sillä konsultti haastoi minua voimakkaasti havaitsemaan omia kehityskohteitani esimiehenä ja hakemaan parempia toimintatapoja koko työyhteisön hyväksi.

Seppo Kuitunen, lakiasiainjohtaja

SOK S-ryhmä

Jokainen osallistuja sai henkilökohtaista palautetta omista vahvuuksistaan ja kehityskohteistaan. Kun mietit esimiesvalmennusta, Essive Oy on ehdottoman suositeltava valinta.

Minna Lähteenmäki, henkilöstöpäällikkö

Peikko Finland Oy

Oppien avulla pystyi ymmärtämään johtamisen psykologiaa ja käsittelemään monia esimiestyön haasteellisia vuorovaikutustilanteita.

Minna Lähteenmäki, henkilöstöpäällikkö

Peikko Finland Oy

Valmentaja

Valmentanut vuorovaikutus-, viestintä- ja esiintymistaitoa sekä esimies-, johtoryhmä- ja työhyvinvointivalmennuksia yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Antanut myös yksityisvalmennusta ja tehnyt työnohjausta ja coachingia yli 20 vuoden ajan. Valmennuksissa yhdistyvät viestinnälliset ja psykologiset menetelmät.

Lue lisää