Referenssit

Referenssit

Referenssit

Referenssit

Referenssit

"

Minulla on yli 10 vuoden kokemus erittäin hyvästä ja tuloksellisesta coaching / työnohjaus-yhteistyöstä, johon palaan aina tarvittaessa. Erittäin vahva osaaminen ja kokemus, kyky olla 100 %:sti läsnä ja paneutua asiakkaan tilanteeseen. Poikkeuksellinen taito poimia kertomastani juuri oleelliset asiat ja esittää niihin liittyviä, asian käsittelyä eteenpäin vieviä kysymyksiä ja antaa konkreettisia hyviä tehtäviä. Työote on aina aktiivinen, kannustava ja tuloksellinen. Jokaisen kerran jälkeen jää voimaantunut tunne. Olemme käsitelleet asioiden ydintä, ja olen saanut oikeat eväät asioiden omaan jatkotyöstämiseen ja eteenpäin viemiseen tai ratkaisemiseksi.

Coaching/työnohjausasiakas

Coaching/työnohjausasiakas

Lue lisää

"

Essive Oy on joustava yhteistyökumppani, joka reagoi nopeasti asiakkaalta tulleiseen pyyntöihin, kohtaa hankalatkin tilanteet ammattimaisesti ja räätälöi valmennusten sisällön asiakkaan toiveiden mukaan. Suosittelen lämpimästi valitsemaan Essive Oy:n.

Sari Lassila, Koulutuspäällikkö

Vakuutusväen Liitto VvL ry

Lue lisää

"

Viestintävalmentaja, psykologi, psykoterapeutti ET ja perheterapeutti Essi Juvakka on toiminut Helsingin seudun kesäyliopiston kouluttajana lähes kymmenen vuoden ajan. Koulutusaiheet ovat vaihdelleet viestinnän ja vuorovaikutuksen teemoista henkilöstö- ja esimiestyöhön. Asiakaspalaute hänen koulutuspäivistään on ollut aina kiitettävää. Erityistä kiitosta Essi on saanut selkeydestä, asiantuntemuksesta ja hyvin rakennetuista koulutuspäivistä. Työskentely Essin kanssa on ollut erittäin sujuvaa, täsmällistä, luotettavaa ja mukavaa. Kouluttajana hän on helpostilähestyttävä ja asialleen paneutunut. Helsingin seudun kesäyliopisto on ollut erittäin tyytyväinen yhteistyöhön hänen kanssaan yhteistyön jatkuessa edelleen. Voimme siis lämpimästi suositella yhteistyötä Essi Juvakan kanssa.

Essi Rongas, koulutussuunnittelija

Helsingin seudun kesäyliopisto

Lue lisää

"

Essi Juvakka / Essive Oy järjesti Sairaanhoitajaliiton jäsenille puolentoista tunnin Ajanhallinta -webinaarin joulukuussa 2018. Lisäksi jäsenien oli mahdollista katsoa webinaari tallenteena myöhemmin, jos ei ollut mahdollisuutta osallistua webinaarin livelähetykseen. Webinaariin ilmoittautui 95 jäsentä ja jäseniltä saatu palaute oli erittäin positiivista. Webinaari oli osallistava ja siihen liittyvä ennakkotehtävä auttoi hyödyntämään webinaarin sisällön tehokkaasti. Yhteistyö Essi Juvakan kanssa oli sujuvaa, joustavaa ja lähti asiakkaan tarpeista. Hänen tapansa esiintyä oli selkeää, ja esitys oli yksilöt huomioivaa, vaikka se tapahtuikin verkkoluentona.

Anne Pienimaa, Jäsenpalvelupäällikkö

Suomen sairaanhoitajaliitto ry

Lue lisää

"

Olemme työskennelleet Essive Oy:n kanssa useissa erilaisissa projekteissa; koulutuksissa ja pidempikestoisissa muutosprosesseissa. Yhteistyö on helppoa ja erittäin vuorovaikutteista. On ilo huomata, kuinka valmentaja kuuntelee tilaajan ajatuksia ja toiveita. Näin erinomaisella yhteistyöllä on ollut helppoa mennä kohti suunniteltuja päämääriä. Olemme aina yhdessä saavuttaneet koulutuksille ja prosesseille asetetut tavoitteet.

Hanna Ripaoja, järjestöasiantuntija

Tehy ry

Lue lisää

"

Yhteistyömme Essive Oy:n kanssa on aina sujunut hyvin. Tarpeemme on ymmärretty, ja valmentaja on osannut muokata koulutuksesta juuri kohderyhmälle sopivan. Valmentajalla on taito saada opiskelijat kiinnostumaan vaikeaksi tai jopa epämiellyttäväksi kokemastaan aiheesta ja sitä kautta uskaltautumaan epämukavuusalueilleen.

Teemu Rauhala, Koulutuspäällikkö Viestintätieteiden tiedekunta

Tampereen yliopisto

Lue lisää

"

Yhteistyö Essive Oy:n kanssa alkoi toisesta ammattiliitosta saamastani suosituksesta kääntyä Essin / Essiven puoleen, kun etsin kurssillemme valmentajaa. Ennen yhteydenottoani Essiin tutustuin Essiven nettisivuihin, josta löysin laajan kattauksen erilaisia valmennus- ja koulutuspaketteja. Tämä oli miellyttävä yllätys. Ensimmäisestä viestistä lähtien tuli tunne, että Essi haluaa aidosti löytää meille sopivimman valmennuspaketin. Sain Essiltä meidän tarpeisiin kohdennettuna laajan paketin eri tyyppisiä ja sisältöisiä koulutuksia ajatuksena, että näistä räätälöidään meille sopiva sisältö. Yhteistyö on sujunut koko ajan todella hyvin, ja Essi on omilla tarkentavilla kysymyksillään saanut minutkin pohtimaan valmennusten sisältöjä uudella tavalla. On syntynyt tunne siitä, että rakennamme valmennuksia yhdessä - ei niin, että ostan valmiin paketin, jonka sisällöstä en itsekään ole täysin varma. Ensimmäinen valmennus painottui henkilöstöedustajien vuorovaikutus- ja viestintätaitojen kehittämiseen. Koulutukseen osallistui 15 henkilöä. Palaute kurssista oli jo kurssin aikana hyvää ja jälkeenpäin tehdyn palautekyselyn arvio asteikolla 1-5 (huono-erinomainen) oli Essin saama arvosana 4,6. Tässä pari kurssilaisten arviota: ”Tehokas ja rivakka tahti, riittävän kattava suhteessa käytettyyn aikaan ja erittäin pirteä lisäys valmennuksiin”. Kaiken kaikkiaan olen ollut erittäin tyytyväinen Essin tapaan valmistella ja vetää valmennuksia, joten olemme vahvistaneet jatkokoulutuksia myös kuluvalle vuodelle. Voin siis lämpimästi suositella yhteistyötä Essive Oy:n kanssa.

Jari Kaitosuo, Toiminnanjohtaja

Ammattiliitto Unio ry

Lue lisää

"

Psykologien osaaminen on laaja-alaista ja syvällistä, ja sillä on paljon käyttökohteita yhteiskunnassa niin sote- ja sivistyssektorilla kuin muuallakin palveluissa ja yritysmaailmassa. Tunnistimme jäsenten tarpeen saada tukea oman osaamisen sanoittamiselle ja myymiselle – niin palkansaajana työyhteisössä kuin yrittäjänäkin. Essi tavoitti hyvin tämän koulutus- ja valmennustarpeemme, ja lähdimme ideoimaan valtakunnallista koulutuskiertuetta yhdessä. Essillä oli jo aiempaa kokemusta vastaavasta sekä koulutuksen sisällön että puitteiden osalta. Tästä oli paljon hyötyä. Kiertueen puolivälissä tarkistimme vielä yhdessä suuntaa saadun palautteen perusteella. Essin koulutus- ja valmennustilaisuudet vastasivat odotuksiamme ja täyttivät jäsentemme tarpeen. Tilaisuudet olivat suosittuja ja saivat kiitosta.

Suomen Psykologiliitto ry.

Lue lisää

"

Käytännönläheinen teollisuusalan organisaatiomme ja Essive Oy:n konsultin valmennustapa kohtasivat hyvin toisensa mukaansatempaavassa ja osallistavassa kaikille esimiehillemme suunnatussa valmennuskokonaisuudessa. Oppien avulla pystyi ymmärtämään johtamisen psykologiaa ja käsittelemään monia esimiestyön haasteellisia vuorovaikutustilanteita. Myös esimiehen oma jaksaminen huomioitiin erilaisten harjoitteiden ja muistilistojen avulla. Jokainen osallistuja keskittyi poikkeuksellisen hyvin jokaiseen valmennuspäivään.

Minna Lähteenmäki, Henkilöstöpäällikkö

Peikko Finland Oy / Peikko Group

Lue lisää

"

Toteutimme osastollamme kokonaisuudessaan puolitoista vuotta kestäneen työyhteisövalmennuksen. Siihen liittyvä esimiescoaching tuki työyhteisövalmennuksen onnistumista, sillä konsultti haastoi minua voimakkaasti havaitsemaan omia kehityskohteitani esimiehenä ja hakemaan parempia toimintatapoja koko työyhteisön hyväksi.

Seppo Kuitunen, lakiasiainjohtaja

SOK S-ryhmä

Lue lisää