Hankalia ihmisiä ei ole olemassakaan.

Asenne ratkaisee. Arvostus ratkaisee. Arvostelu katkaisee.

Kun innostuu, niin onnistuu. Kun onnistuu, niin innostuu.

Viime kädessä johdan aina itsestäni käsin ihmisiä.

Tulla kuulluksi ja nähdyksi omana itsenään.

Kasvata yrityksesi henkistä pääomaa

Essive valmentaa yrityksiä ja johtajia, jotka haluavat edistää organisaationsa taitoja, yhteistyön tuloksia ja työviihtyvyyttä. 

Kun yrityksesi tarvitsee lisää virtaa liiketoimintaan, sijoita henkiseen pääomaan Essiven valmennuksilla. Valmennukset räätälöidään aina yrityksesi tarpeeseen sopivaksi ripeälläkin aikataululla. Tutustu valmennuksiin ja pyydä tarjous.

Kokenut valmentajasi

Tehnyt esimies-, johtoryhmä- ja työhyvinvointivalmennuksia sekä vuorovaikutus-, viestintä-, asiakaspalvelu-, myynti- ja esiintymistaitovalmennuksia yrityksille, yhteisöille, ammattiliitoille, ministeriöille ja oppilaitoksille 25 vuoden ajan. 

Antanut myös yksityisvalmennusta ja tehnyt työnohjausta ja coachingia sekä työyhteisöristiriitojen selvittämistä, johtoryhmien ja hallitustyöskentelyn kehittämistä ja uraohjausta. Vetänyt webinaareja, kehittämis- ja virkistyspäiviä ja kick off:eja. Työskentelyssä yhdistyvät viestinnälliset ja psykologiset menetelmät.

"Tärkeintä on toteuttaa tarpeista lähtevää laadukasta valmennusta, eikä räätälöinnistä laskuteta erikseen. Valmennukset sisältävät kattavat materiaalipaketit sekä ennakkotehtävän ja niiden työstämisen."

Lue lisää

Essivestä sanottua

”Todellinen valmentaja! Täysin erilaista valmennusta kuin tavallisesti.”

”Ajatuksia herättävä ja innostava tapa opettaa. Opin itsekin antamaan hyvää ja kehittävää palautetta.”

”Hyvä paketti ja erinomainen tapa opettaa. Kävi selkeästi asiat läpi. Erittäin asiantunteva, vaikuttava ja mielenkiintoinen esitys.”