Hankalia ihmisiä ei ole olemassakaan.

Asenne ratkaisee. Arvostus ratkaisee. Arvostelu katkaisee.

Kun innostuu, niin onnistuu. Kun onnistuu, niin innostuu.

Viime kädessä johdan aina itsestäni käsin ihmisiä.

Tulla kuulluksi ja nähdyksi omana itsenään.

Coaching

Coaching on juuri sinua varten. Se on syvällistä ja elämää muuttavaa valmennusta yksilötasolle, myös työelämän ulkopuolelle. Se on luottamuksellinen, vuorovaikutteinen, ajatuksia herättävä ja luova yhteistyösuhde, jossa valmentaja auttaa coachattavaa löytämään voimavarojansa ja maksimoimaan henkilökohtaisen ja ammatillisen potentiaalinsa. Valmentaja kulkee coachattavan rinnalla, haastaa juurtuneita toimintatapoja ja ehdottaa vaihtoehtoisia näkökulmia totuttuun.

Coaching avaa uusia ulottuvuuksia keskustella asioista rakentavasti, auttaa löytämään uusia näkökulmia omaan työhön ja toisten ihmisten ajattelua eteenpäin sekä johtamaan itseään paremmin. Coachingilla saavutetaan syvällisiä ja pitkäkestoisia vaikutuksia, ja se sopii kaikille ammattilaisille, jotka haluavat kehittää tavoitteellisesti itseään ja vuorovaikutustaitojaan. 

Coaching on yksittäisen esimiehen tai asiantuntijan henkilökohtaisiin tarpeisiin räätälöity vahvan tuloksellinen valmennus, jossa yksilön kehittymistä ammattilaisena ja ihmisenä tuetaan oman toiminnan pohdinnan ja oivallusten kautta. Hyödyt näkyvät arkisissa ja jokapäiväisissä asioissa, niin töissä kuin vapaalla. Coachattava oppii olemaan läsnä, kuuntelemaan ja keskittymään sekä kuljettamaan keskusteluja tuloksellisesti ja ratkaisukeskeisellä tavalla eteenpäin.

Minä ohjaan työtäni. Työ ei ohjaa minua.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä!

Valmentaja

Valmentanut vuorovaikutus-, viestintä- ja esiintymistaitoa sekä esimies-, johtoryhmä- ja työhyvinvointivalmennuksia yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Antanut myös yksityisvalmennusta ja tehnyt työnohjausta ja coachingia yli 20 vuoden ajan. Valmennuksissa yhdistyvät viestinnälliset ja psykologiset menetelmät.

Lue lisää